Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Privéprobleem van uw medewerker ook uw probleem?
Echtscheiding, verlies van een dierbare of schulden. Met dergelijke privéproblemen van uw personeel heeft u als werkgever niets te maken. Of wel? Door aandacht te hebben voor de situatie van uw medewerker, voorkomt u misschien langdurig ziekteverzuim.
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Cassurantie BV inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Cassurantie BV heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Cassurantie BV , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Cassurantie BV vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 071 401 30 62 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Rijnsburg